Sök och boka hotell i Köpenhamn

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Zoo Köpenhamn


Köpenhamns Zoo är Danmarks mest besökta Zoo och ett de främsta i hela Europa. Detta Zoo har en lång historia och grundades redan år 1859. På Köpenhamns Zoo kan du  exempelvis få beskåda spännande och exotiska fåglar, fiskar, primater, gnagare, rovdjur, elefanter, ormar sköldpaddor och krokodiler. Totalt finns mer är 3000 djur. En utflykt till Köpenhamns Zoo är en spännande aktivitet för hela familjen.

Kom ihåg att avsätta generöst med tid för ert besök på Köpenhamns Zoo. I Zoobutiken så hittar du ett brett urval av böcker, musik, spel ock leksaker. Zoobutiken ligger precis vid ingången. Vid entrén är det också möjligt att hyra dragkärror. Dessa är perfekta då du slipper bära runt på eventuell packning.

Köpenhamns Zoo ligger på Roskildevej 32. Du kan ta dig till Köpenhamns Zoo på flera olika sätt, med bil, buss, tåg eller metro. Tar du tåg eller metro till Köpenhamns Zoo så måste du dock gå ungefär 15 minuter för att komma fram. Det kostar 120 danska kronor att gå in på Köpenhamns Zoo och 60 danska kronor för barn mellan 3-11 år. Rabatter ges till grupper som omfattar ett minimum av 15 personer. Du kan också välja att skaffa ett årskort till Köpenhamns Zoo. Det kostar 350 danska kronor för vuxna, 280 för pensionärer och 210 för barn mellan 3-11 år.

Köpenhamns Zoo kan erbjuda både restaurang och café. Du kan också välja att ta med egen mat. Köpenhamns Zoo kan stoltsera med mycket generösa öppettider. Det är öppet varje dag, hela året. Köpenhamns Zoo öppnar klockan 9 varje morgon. Sedan skiftar det dock under året hur länge Köpenhamns Zoo är öppet.

Men under månaderna juli och augusti så stänger inte Köpenhamns Zoo förrän 21.30. Du bör vara medveten om att man inte får ta med sig sin hund till Köpenhamns Zoo. Undantaget är de personer som är i behov av att ha med sig en ledarhund.