Sök och boka hotell i Köpenhamn

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Köpenhamn vandrarhem


För dig som reser till Köpenhamn med en begränsad budget kan det vara ett bra alternativ att ta in på ett vandrarhem. På vandrarhemmet träffar man ofta andra resenärer i samma situation, med vilka man kan utbyta tips och idéer. De flesta vandrarhemmen i Köpenhamn har oftast mycket bra webbplatser där man kan hitt information om pris och service. Jämför alltid utbud och pris mellan flera olika vandrarhem i Köpenhamn innan du genomför din bokning.

Kontrollera om vandrarhemmet kan erbjuda Internetcafé, hyra av lakan och täcke, gästkök, frukost och TV-rum. Vidare bör det finnas ett säkerhetsskåp på ditt vandrarhem i Köpenhamn, så att du kan låsa in dina värdesaker. Detta i synnerhet om du delar rum med flera för dig tidigare okända personer.

Vandrarhemmet City Public Hotel (Absalonsgade 8), som består av större sovsalar, är öppet från maj till mitten av augusti. Sovsalarna är uppdelade efter kön, men det finns även vissa mixade sovsalar. Vandrarhemmet City Public Hotel ligger i de centrala av Köpenhamn. Danhostel Amager (Vejlandsallé 200) är ett nyrenoverat vandrarhem i Köpenhamn ungefär 4 kilometer utanför centrala Köpenhamn. Vandrarhemmet, som är öppet året runt, har omkring 500 bäddar som är uppdelade rum med 2-5 bäddar. Detta vandrarhem är mycket familjevänligt.

Vandrarhemmet Danhostel Copenhagen City (H.C. Andersens Boulevard 50) är ett mycket modernt vandrarhem som ligger mycket nära Köpenhamns centrum. Danhostel Copenhagen City är hela 15 våningar högt och har ungefär 700 bäddar. Vandrarhemmet Sleep In Fact (Valdemarsgade 14) ligger relativt centralt. Detta vandrarhem har dock inte öppet under vintern. Totalt finns här 80 stycken sovplatser, fördelade på två sovsalar.

Sleep in Green (Ravnsborggade 18) är ett vandrarhem som satsar mycket på sin ekologiska profil. Total kan vandrarhemmet erbjuda 66 bäddar i tre sovsalar. Detta vandrarhem lämpar sig perfekt för ungdomar. Vandrarhemmet Sleep In Heaven (Struenseegade 7) ligger relativt centralt. Sleep In Heaven har dock åldergränser för sina gäster, de får endast vara mellan 16-35 år. Detta vandrarhem är uppdelat på 10 sovsalar. På Sleep In Heaven är det mycket lätt att träffa nya människor. YMCA Interpoint (Valdemarsgade 15) är ett ganska litet vandrarhem i Köpenhamn, som har öppet mellan 1a juli till 12e augusti. Dett vandrarhem är populärt så var ute i god tid med din bokning.