Sök och boka hotell i Köpenhamn

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Köpenhamn karta


Den danska huvudstaden Köpenhamn har drygt en miljon invånare. Men om man räknar hela huvudstadsregionen så bor det närmare två miljoner invånare i och omkring Köpenhamn.

När man åker till Köpenhamn kan det vara en god idé att ta med sig en karta. Men man kan även ha användning av en karta över Köpenhamn innan man åker dit. I synnerhet är det bra att ha en karta över Köpenhamn nära till hands då man letar efter hotellrum. På så vis kan man enkelt se hur de olika hotellen ligger i förhållande till sevärdheter och shopping. Härmed blir det också enklare att planera upp sina dagar.

När du skaffat en karta över Köpenhamn bör du markera ut var ditt hotell ligger. På så vis blir det enklare att navigera sig och förklara var man bor för eventuella taxichaufförer. Känner du dig vilsen kan du också markera ut stora byggnader och andra platser på kartan som gör det lättare att navigera sig runt i den danska huvudstaden.

I regel kan du få tag på en karta över Köpenhamn på ditt hotell eller vandrarhem. Du kan också få hjälp att hitta i Köpenhamn om du besök staden turistinformation. Copenhagen Right Now hittar du mycket nära centralstationen. Det finns flera bra kartor över Köpenhamn som går och få tag på via Internet och som är gratis. Du kan enkelt hitta en karta över Köpenhamn via sökmotorn Google. Andra sajter där du kan hitta kartor över Köpenhamn är exempelvis Hot-maps, Euroave och Visitcopenhagen.

Om du tänkt att ta bilen till Köpenhamn så ska du se till att du har en ny bilkarta. Sajten P-henvisning är också mycket bra. Här kan du se en karta över Köpenhamn där bilparkeringar är utmarkerade. Du kan också se huruvida det finns några lediga platser på en viss parkering.

När du är i Köpenhamn är det också bra om du skaffar dig en karta över lokaltrafiknätet. Köpenhamn är nämligen en stad med flera olika bussar. De vanliga bussarna och S-bussar trafikerar hela Köpenhamn. Vidare finns det nattbussar som går varje natt i city mellan 01.00 och 05.00. Förutom detta finns det en buss som kör mellan hamnen, det kungliga biblioteket, lilla sjöjungfrun, Nyhavn och operahuset.