Sök och boka hotell i Köpenhamn

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Köpenhamn


Du kan flyga till den danska huvudstaden Köpenhamn från flera svenska orter, såsom Stockholm, Göteborg, Arvidsjaur, Karlstad, Linköping, Örebro och Norrköping. Att flyga till Köpenhamn går snabbt och smidigt. Genom att jämföra priset på olika flygbiljetter till Köpenhamn kan du tjäna många sköna hundralappar. Störst tryck på flygbiljetter till Köpenhamn är det under helgdagar. Se därför till att vara ute i god tid när du bokar en flygbiljett till Köpenhamn. Men har du is i magen och är flexibel beträffande resdagar kan du hitta en billig flyggbiljett till Köpenhamn i sista minuten.

Du kan hitta billiga flyg till Köpenhamn via exempelvis BIG Travel, Travellink, Flygbilligt och Travelstart. När du beställer en flygbiljett till Köpenhamn, så ska du alltid kontrollera biljettens slutpris. Detta eftersom skatter och andra avgifter kan lägga på det ursprungliga biljettpriset. När du flyger till Köpenhamn så ska du också kontrollera vilka bagageregler som gäller.

Vidare är det viktigt att vara informerad om vad som gäller vid eventuell avbokning. Om du är osäker om vilka regler som gäller kan du alltid besöka det aktuella flygbolagets hemsida. Skulle det dock vara så att du inte tycker att du får svar på alla dina frågor när du besöker hemsidan, ska du aldrig tveka att höra av dig direkt till flygbolaget. Det är alltid bra att reda ut eventuella frågetecken, rörande din resa till Köpenhamn, så fort som möjligt. Detta för att du ska slippa obehagliga överraskningar längre fram.

Den internationella flygplatsen Copenhagen Airport, eller Kastrup, ligger sydöst om centrala Köpenhamn. Flygplatsen ha tre terminaler. I terminal två återfinns exempelvis Flynordic, MyTravel Airways, TAP Portugal och Sterling Airlines. I terminal tre återfinns exempelvis Scandinavian Airlines System och Skyways. På Kastrup finns mycket goda möjligheter till shopping. Här kan du botanisera bland alltifrån märkeskläder till skönhetsartiklar. Kom ihåg att vara ute i god tid på flygplatsen innan avresan.

I samband med att du har bokat en flygbiljett till Köpenhamn börjar det bli hög tid att se sig om efter lämplig logi. Köpenhamn är en stad som kan erbjuda hotell i de flesta prisklasser. Har du tänkt att utforska en lite större del av Själland kan det vara en god idé att skaffa sig en hyrbil. Du kan boka din hyrbil i Köpenhamn via exempelvis Holiday Autos eller Auto Europe.