Sök och boka hotell i Köpenhamn

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Buss till Köpenhamn


Att åka buss är ett bekvämt och prisvärt sätt att ta sig till Köpenhamn. Buss är också en miljövänligt färdmedel. När du åker buss till Köpenhamn slipper du också att oroa dig över parkeringsplatser. Att åka buss till Köpenhamn är vidare ett socialt sätt att resa. Ofta träffar man många trevliga personer som man kan prata med.

Då det är flera bolag som har Köpenhamn som destination, är det bra att jämföra priset mellan flera aktörer på marknaden. Om ni är en stor grupp som ska resa till Köpenhamn, kan ni höra om det finns några rabatter för just grupper. Flera bussföretag ger dig möjligheten att beställa din bussresa till Köpenhamn direkt via Internet. Kontrollera varifrån de olika bussarna avgår. Swebus Express trafikerar linjerna Göteborg-Köpenhamn och Stockholm-Köpenhamn.

Likaså Säfflebussen och Eurolines tar dig med buss från Stockholm och Göteborg till Köpenhamn. Sträckorna Malmö och Sturup-Köpenhamn och Köpenhamn-Ystad-Rönne körs av Gråhundbussarna. Några andra bussföretag som erbjuder bussresor till Köpenhamn är Ramkvillabuss, MK Bussresor, Brunossons Resor, Sven Carlsson Trafik AB, ReseMakar´n,

Då man åker man åker buss långa sträckor kan det vara en bra idé att ha med sig någon förströelseläsning. Ett gott råd är att ha med sig en reseguide om Köpenhamn. På så vis kan du planera in några aktiviteter under din vistelse i Köpenhamn. Om ni är ett större sällskap som planerar en resa till Köpenhamn, så kan ni undersöka möjligheten att hyra en buss. Vid behov kan ni också höra efter om det företag som hyr ut bussen av kan bistå med en reseledare.

Innan du bokar in dig på en bussresa till Köpenhamn ska du alltid noga kontrollera resevillkoren. Saker du bör kolla upp är vilka betalningsalternativ som finns, vad som gäller vid eventuell avbeställning av bussresan till Köpenhamn men också vad som händer ifall resan skulle ställas in. I regel har de aktuella bussbolagen all information som man kan tänkas behöva ta del av på deras webbplats. Skulle det dock vara något som du inte tycker du får svar på, angående bussresan till Köpenhamn, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till föreget. Det är alltid bra om man kan klara ut alla frågetecken innan avresan. För att läsa på vad som gäller vid paketresor kan du gå in på Konsumentverkets hemsida.